Hlavní obsah

Posilami Mladé Boleslavi jsou Fabuš, Pabiška, Bahenský či Duben

Útočníci Peter Fabuš z Plzně, Lukáš Pabiška z Liberce, Zdeněk Bahenský z Litvínova a obránci Miroslav Duben z Karlových Varů s Jaroslavem Kasíkem z Popradu jsou novými posilami hokejistů Mladé Boleslavi. Ze Znojma přišel talentovaný devatenáctiletý forvard Jakub Sajdl. Uvedly to oficiální internetové stránky klubu.

Foto: HC Lasselsberger Plzeň

Peter Fabuš

Článek

"Dvouleté smlouvy podepsali Duben, Fabuš, Pabiška, Bahenský a Sajdl, Kasík na rok," řekl serveru sportovní manažer Mladé Boleslavi Luděk Bukač mladší. Již dříve loňský nováček nejvyšší soutěže, který uhájil účast v extralize v baráži proti Ústí nad Labem, představil jako posily beky Borise Žabky a Valdemara Jiruše z Liberce a útočníka Michala Supa z německého Duisburgu.

Mladou Boleslav také řada hráčů opustila. Hostování z Liberce skončilo Jiřímu Moravcovi, Lukáši Zíbovi, Tomáši Klimentovi a Václavu Kočímu, který se přesunul do Pardubic. Do Karlových Varů se vrátil Tomáš Brňák, do Slavie Jan Novák, do Chabarovsku Denis Kazionov, do Českých Budějovic Tomáš Rod, do Jihlavy Martin Krupka a do Zlína Roman Pšurný. Kanonýr Michal Důras, který byl zapůjčen z Plzně, se přesunul také do Zlína.

Nové angažmá si hledají Robert Schnabel, Jozef Wagenhoffer, Jozef Lukáč, Jonáš Fiedler, Aleš Padělek, Patrik Rozsíval a David Mocek. V Benátkách nad Jizerou bude hostovat stejně jako v loňské sezoně Václav Drábek a Jan Jaroměřský ve Vrchlabí. Barvy podkrkonošského klubu bude hájit rovněž Rastislav Konečný. Tomáš Hradecký, jemuž skončilo hostování v Jihlavě, podle všeho zamíří jako hráč Mladé Boleslavi do prvoligového Znojma.

Reklama