Hlavní obsah

Slovenský obránce Šterbák je další posilou Mladé Boleslavi

MLADÁ BOLESLAV

Slovenský obránce Marcel Šterbák je další posilou hokejistů Mladé Boleslavi. Osmadvacetiletý hráč přišel do Bruslařského klubu na roční hostování z týmu slovenského mistra Košic. Uvedly to ve středu oficiální internetové stránky klubu.

Článek

Šterbák se vydá na své první zahraniční angažmá. Košický odchovanec ve slovenské extralize nastupoval i za Spišskou Novou Ves, Martin a Liptovský Mikuláš, poslední tři roky ale hrál opět za Košice. V uplynulém ročníku si v 64 zápasech včetně play off připsal 32 bodů za šest gólů a 26 asistencí.

Stal se další novou akvizicí po obráncích Borisu Žabkovi a Valdemaru Jirušovi z Liberce, Miroslavu Dubnovi z Karlových Varů, Jaroslavu Kasíkovi z Popradu a útočnících Michalu Supovi z Duisburgu, Peteru Fabušovi z Plzně, Lukáši Pabiškovi z Liberce, Zdeňku Bahenském z Litvínova a Jakubovi Sajdlovi ze Znojma.

Naopak v Mladé Boleslavi nebude pokračovat brankář Filip Šindelář, přestože podle původních zpráv oficiálního klubového webu měl prodloužit smlouvu. "V konečné fázi jsme se nedohodli na výši smlouvy, Filip bude hrát v příští sezoně v jiném klubu," řekl serveru sportovní ředitel Mladé Boleslavi Luděk Bukač mladší.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice