Hlavní obsah

Vítkovice získaly do branky Šindeláře, Barinka prodloužil smlouvu

OSTRAVA

Hokejový brankář Filip Šindelář se stěhuje z Mladé Boleslavi do Vítkovic. Devětadvacetiletý gólman by měl krýt záda reprezentantovi Jakubu Štěpánkovi a nahradit Marka Pince, který si po skončení smlouvy hledá nové angažmá.

Článek

"Filip je zkušený gólman, který bude v případě potřeby zaskakovat za Štěpánka," řekl vítkovický trenér a generální manažer Alois Hadamczik pro oficiální web klubu. Trojkou v záloze bude nadějný mladík a juniorský reprezentant Tomáš Vošvrda. "Vošvrda bude na střídavý start v některém z prvoligových klubů. Dostane tak možnost si pořádně zachytat a pracovat na sobě. Ve Vítkovicích by moc možností neměl," podotkl Hadamczik.

Šindelář odchytal poslední tři sezóny v Mladé Boleslavi s tím, že letos vypomáhal formou hostování i prvoligovým celkům Vrchlabí a Poruby. V extralize si v uplynulém ročníku připsal 17 startů.

Vítkovickému klubu se na další dvě sezony upsal reprezentační obránce Michal Barinka, jemuž končila smlouva. Kvůli zraněnému rameni, které si pochroumal na světovém šampionátu ve Švýcarsku, však zmešká část letní přípravy. "Michal má teď s ramenem hlavně odpočívat. Ve čtvrtek by se měl podrobit důkladnému vyšetření a v příštím týdnu pak operaci. Pokud bude probíhat vše tak, jak má, měl by stihnout větší část letní přípravy," uvedl Hadamczik.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články