Hlavní obsah

Zlín po dvou letech mění název i hlavního sponzora

ZLÍN

Zlínský hokejový klub, sedmý tým uplynulého ročníku nejvyšší domácí soutěže, bude v příští extraligové sezóně startovat pod novým názvem PSG Zlín. Stavební firma PSG nahradila po dvou letech společnost RI Okna a bude v příštích čtyřech sezonách současně i generálním sponzorem klubu. Dosavadní partner zůstane v roli jednoho z hlavních sponzorů.

Článek

"Změnu i další náležitosti legalizuje páteční valná hromada klubu," řekl tiskový mluvčí zlínského klubu Roman Ordelt.

Zájmem nového generálního sponzora je pozvednout úroveň zlínského hokeje. Spekulovalo se například o návratu reprezentačního útočníka Petra Čajánka, který však plánuje ještě nejméně rok působit v Rusku.

"Čajánka považujeme za hokejovou ikonu a pokusíme se jej získat za rok po jeho návratu z Ruska do našeho klubu," uvedl na dnešní tiskové konferenci místopředseda představenstva PSG a budoucí viceprezident hokejového klubu Juraj Surovič.

Částečně se změní logo klubu

Stavební firma PSG se chystá do konce května rozšířit své sponzorování hokeje i do ruského klubu Metalurg Magnitogorsk.

Pod názvem PSG Zlín bude v nadcházející sezóně vystupovat pouze extraligový tým. Mládežnické týmy budou i nadále startovat pod názvem HC RI Okna Zlín. Částečně se změní logo klubu, žlutomodrá kombinace dresů zůstane i nadále zachována.

"Jsem rád, že se nám podařilo získat ekonomicky silného sponzora, se kterým jsme podepsali nejvyšší finanční smlouvu v historii zlínského hokeje," poznamenal prezident hokejového klubu Martin Janečka.

Reklama

  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice