Hlavní obsah

Hokejový Liberec prý dohody vůči hráčům plní, jen nedokáže říct jak

Spekulace o dluzích hráčům se nezakládají na pravdě, poškozuje to naše dobré jméno, ohrazují se v hokejovém Liberci nad informacemi, že by měli v extraligovém týmu dlužit hráčům výplaty za poslední dva měsíce. "Dohody klubu s hráči jsou jasně specifikovány a dodržovány v dohodnutých termínech," píše se v prohlášení, které Bílí Tygři zaslali Sport.cz.

Článek

Současně se ale ve vyjádření klubu píše: "Klub uhradil vůči hráčům veškeré březnové a většinu dubnových závazků". To lze logicky vysvětlit tak, že dubnové výplaty ještě hokejisté pohromadě nemají. "Je to napsané tak, jak to je napsané. Klub plní všechny dohody vůči hráčům v daných termínech, které byly dohodnuty," zopakoval na dotaz Sport.cz tiskový mluvčí libereckého klubu Jan Rachota.

A zároveň neopomněl dodat, že článek v deníku Sport o možných dluzích klubu "je prostě lživý." Kdy však byly hráčům naposledy poslány peníze, komentovat nechtěl. Vedení klubu si prý nepřeje tyto údaje zveřejňovat.

Jedno je jasné: pokud klub má jakékoliv závazky, musí je uhradit do 5. září. Jinak nebude moci startovat v příštím ročníku extraligy.

Reklama

Související témata: