Hlavní obsah

Extraligový hokejový klub mění název na HC Eaton Pardubice

PRAHA

Pod novým názvem HC Eaton Pardubice vstoupí hokejisté Pardubic do nového ročníku české extraligy. Důvodem je začlenění dlouholetého generálního partnera klubu, společnosti Moeller Elektrotechnika, do struktur svého nového vlastníka - společnosti Eaton Corporation. "Věřím, že fanoušci i hokejová veřejnost brzy vezmou nový název za své," prohlásil generální manažer klubu Zbyněk Kusý.

Článek

Co se týče loga nebo vzezření dresů východočeského klubu, jsou připraveny pouze kosmetické změny ohledně vložení nového názvu. Fanoušci se dramatických změn nemusí obávat. "Tradiční logo i barvy dresů pardubického klubu mají svou historickou hodnotu a jsou zavedenou značkou, takže se samozřejmě nijak výrazně měnit nebudou," řekl Sport.cz obchodní manažer HC Eaton Pardubice Ondřej Šebek.

Německý koncern Moeller získal nového vlastníka, americkou společnost Eaton Corporation, na jaře roku 2008. „Tímto spojením se společnosti Eaton-Moeller otevírají možnosti oslovení nových zákaznických trhů. Naší snahou je využít synergického efektu a prosazovat celosvětově jednu silnou značku Eaton“, vysvětluje změnu názvu Moeller na Eaton jednatel společnosti Moeller Elektrotechnika Vladislav Náhlík.

Společnost Moeller Elektrotechnika, přední výrobce elektroinstalačních přístrojů pro domovní a průmyslové aplikace, je generálním partnerem extraligových Pardubic již od roku 2003 a bude v této pozici na základě platných smluv vystupovat minimálně další dvě sezóny. „Spolupráce s pardubickým hokejem je jednou z našich klíčových marketingových aktivit,  s jejímiž výsledky jsme opravdu spokojeni,“ tvrdí Michael Reiner, manažer marketingu a PR společnosti Moeller.

Divize Electrical společnosti Eaton Corporation se zabývá výrobou a prodejem  elektrických zařízení pro distribuci energie, řídících systémů a záložních zdrojů elektrické energie. Obrat celé společnosti Eaton Corporation dosáhl v roce 2007 částky 13 miliard amerických dolarů.

Reklama

Související témata: