Hlavní obsah

Společnost LG se stala novým generálním partnerem hokejistů Sparty

PRAHA

Novým generálním partnerem klubu HC Sparta Praha je společnost LG Electronics CZ. Stalo se tak na základě smlouvy, kterou v Praze ve čtvrtek uzavřeli zástupci obou organizací. Slavnostní podpis a představení nových dresů proběhne ve druhé polovině srpna. S odkazem na obchodní tajemství se smluvní strany domluvily, že finanční hodnota partnerství nebude zveřejněna.

Článek

„Hokej je pro Čechy sport číslo jedna, nabízí spoustu akcí a emocí na vrcholné úrovni. U něčeho takového LG nesmí chybět,“ uvedl Vít Šubert, výkonný ředitel společnosti.

Společnost LG Electronics CZ bude v sezóně 2009/2010 a 2010/2011 využívat širokou škálu marketingových práv. Logo LG se objeví na všech klubových dresech. Lidé se s ním rovněž setkají při návštěvě Tesla arény, domovské hale holešovického klubu, a to především na ledě, mantinelech nebo ve VIP zónách.

„Jsme rádi, že vedle Formule 1 bude HC Sparta Praha nejvýznamnějším komunikačním projektem LG u nás. Věřím, že naše partnerství bude pro obě strany přínosné a spolupráce dlouhodobá, “ řekl prezident sparťanského klubu Viliam Sivek.

Dohoda obsahuje ujednání o využití hráčů pro aktivity LG, například na akcích pořádaných pro nadaci Srdce na dlani. Už od loňské sezóny, kdy LG coby partner zahájil spolupráci s klubem, je Tesla aréna vybavena televizory značky LG.

Reklama

Související témata: