Hlavní obsah

Hokejový útočník Kohn rozehraje sezónu v Třinci

Hokejový útočník Ladislav Kohn začne letošní extraligovou sezónu v Třinci. Klub se s čtyřiatřicetiletým hráčem dohodl zatím na spolupráci pro úvodní čtvrtinu soutěže, po níž by měl bývalý útočník Calgary, Toronta, Anaheimu, Detroitu nebo Atlanty zamířit na další angažmá do Skandinávie.

Článek

Kohn by měl za Oceláře nastupovat zhruba do poloviny října. Ve hře je však také možnost, že by v klubu působil i celou sezónu. "Zatím je to nastaveno tak, že u nás bude do poloviny října. Další možnosti se budou řešit postupem doby. Závisí to samozřejmě hodně i na hráči samotném," řekl ČTK mluvčí klubu Ivo Pullmann.

Kladenský odchovanec, který na loňském šampionátu v Kanadě patřil do kádru české reprezentace, měl letošní sezónu strávit v moskevském CSKA. To však po změnách ve vedení ruského klubu padlo a útočník, jenž v uplynulém ročníku hájil barvy Nižněkamsku v Kontinentální lize, zůstal bez smlouvy.

Podle všeho by měl Kohn v říjnu zamířit do Švédska. Kdyby mu však námluvy nevyšly, mohl by v Třinci setrvat do konce sezóny.

Reklama

Související témata: