Hlavní obsah

Hokejová Sparta vyhrála v Salcburku i podruhé, Espoo zdolala na nájezdy

SALCBURK

Hokejisté pražské Sparty zvládli i druhé přípravné utkání na turnaji Red Bulls Salute v Salcburku a už mají jistou účast v nedělním finále. Po páteční výhře nad Mannheimem dnes zdolali Blues Espoo 5:4 po samostatných nájezdech.

Foto: www.hcsparta.cz

Brankář hokejové Sparty Petr Přikryl

Článek

Po celý zápas byl pražský celek v těsném vedení, soupeř ale dokázal vždy kontrovat. Dvakrát se mezi střelce zapsali Kratěna a Černošek, rozhodující penaltu, která vyřešila i pořadí ve skupině, proměnil Broš.

Třinec zase uspěl na turnaji v německém Landshutu. Porazil tým místní DEL Straubing 3:2 po gólech Baleje, Tomase, a Hrabala.

Sparta Praha - Blues Espoo 5:4 po sam. nájezdech (3:3, 1:0, 0:1 - 0:0)
Branky a nahrávky: 1. Kratěna (Macholda), 12. Kratěna (Broš, Gulaši), 17. Černošek (Ton), 34. Černošek (Hlinka, Ručinský), rozh. samostatný nájezd Broš - 5. Heiskanen, 16. Immonen (Laakso, Lammassaari), 17. V. Lajunen (J. Lajunen), 50. Lammassaari (Kähkönen). Rozhodčí: Cervenak, Längle - Kasper, Zehenthofer (všichni Rak.). Vyloučení: 11:7. Využití: 1:2.
Straubing - Třinec 2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Branky a nahrávky: 5. Baindl, 29. Trew (Stewart, Trembley) - 5. Balej (Kohn), 21. Tomas, 26. Hrabal. Rozhodčí: Aumüller - Flad, Sauer (všichni Rak.). Vyloučení: 5:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1

Reklama

Související témata: