Hlavní obsah

Slavia prohrála v generálce v Havlíčkově Brodu 3:6

HAVLÍČKŮV BROD

Hokejisté Slavie prohráli v generálce před středečním startem extraligy na ledě prvoligového Havlíčkova Brodu 3:6. Farmářský klub Pražanů rozhodl o překvapivém vítězství ve druhé třetině, kterou vyhrál jednoznačně 4:0 a otočil stav na 5:2. Slavia vstoupí do nového ročníku domácím duelem proti Třinci.

Článek

Slavia bez hlavního kouče Vladimíra Růžičky a útočníka Romana Červenky, kteří si plní reprezentační povinnosti na Českých hokejových hrách v Karlových Varech, prohrávala už po 42 vteřinách. Furcha překonal Holec. Ještě v první třetině ale otočili stav Drtina s Doležalem.

Na začátku druhé části vyrovnal Stromko a ve 24. minutě vrátil Rebelům vedení v přesilovce Třetina. Stejný hráč se za devět minut prosadil i v další početní výhodě a povedené druhé dějství završil pátým gólem Knotek. Už na 6:2 zvýšil v 44. minutě Vrdlovec a v závěru Endál jen zmírnil porážku favorita.

Přípravné hokejové utkání:
Rebel Havlíčkův Brod - Slavia Praha 6:3 (1:2, 4:0, 1:1)
Branky a nahrávky: 1. Holec (Havel), 22. Stromko (Holec), 24. Třetina (Vyhlídal, Havel), 34. Třetina, 37. Knotek (Šulc), 44. Vrdlovec - 11. Drtina (Branda), 19. Doležal (Beránek, D. Hruška), 56. Endál (Doležal).

Reklama