Hlavní obsah

Hlavním partnerem plzeňských hokejistů se stal Gambrinus

PLZEŇ

Hokejisté Plzně sehnali pro sezónu 2009/10 nového hlavního partnera. Stal se jím pivovarský gigant Gambrinus, který je tradičním výrobcem plzeňského piva. Smlouvu ve čtvrtek podepsal kapitán, sportovní manažer a většinový vlastník hokejového klubu Martin Straka s vrchním sládkem Gambrinusu Janem Hlaváčkem.

Foto: Ogilvy

Kapitán, sportovní manažer a většinový vlastní plzeňského hokejového klubu Martin Straka (vpravo) při podpisu smlouvy s vrchním sládkem Gambrinusu Janem Hlaváčkem

Článek

"Jsme velmi rádi, že můžeme podpořit další dlouholetou plzeňskou tradici, a to hokejový tým," uvedl po podpisu smlouvy Hlaváček. "Věříme, že naše přispění pomůže nejen udržet plzeňský hokej na úrovni, kterou si zaslouží, ale zároveň přinese mnohé novinky a oživení pro fanoušky, bez jejichž podpory se neobejde," dodal.

Kromě klasické reklamní podpory obsahuje spolupráce další aktivity, které budou cílené především na fanoušky. Pivo Gambrinus bude k dostání ve všech prodejních místech plzeňské ČEZ Arény. Pro diváky budou o přestávkách připraveny zábavné a interaktivní soutěže. Plánované jsou také soutěže o volné vstupenky na zápasy nebo velká soutěž o účast na tréninku společně s hráči HC Plzeň.

Vedení plzeňského klubu mělo již po sezóně problémy naplnit rozpočet, ale díru v rozpočtu se nakonec podařilo zaplnit díky menším sponzorům, s přispěním města i díky samotnému Strakovi. Plzeňský patriot nakonec uhradil APK LH garanci ve výši sedm miliónů korun, nutnou k udělení extraligové licence, z vlastních peněz.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec