Hlavní obsah

Karlovy Vary - Ml. Boleslav 3:4Karlovarští i podruhé v nové hale prohráli, nestačili na Boleslav

MinutaMin. Tým Hráč Akce
7. Fabuš 0 : 1
8. Král 0 : 2
19. Melenovský 1 : 2
24. Košťál 2 : 2
26. Handlovský 2 : 3
34. Král 2 : 4
48. Kristek 3 : 4

KARLOVY VARY

Hokejisté Karlových Varů ani ve svém druhém extraligovém vystoupení v nové hale nebodovali, když v dnešním čtvrtém kole prohráli s Mladou Boleslavi 3:4. Úřadující mistr prohrál doma i v pátek v repríze finále se Slavií a má na kontě zatím jen pět bodů za výhry venku. Poslední tým minulé sezóny z Mladé Boleslavi naopak i díky dvěma gólům Richarda Krále už potřetí v tomto ročníku naplno bodoval.

Článek

Hned v první minutě byl vyloučen domácí kapitán Skuhravý a v přesilovce ohrozil Mensatora zblízka Sup. Další velkou příležitost měl hostující Nouza. První šanci ze strany domácích si vytvořil v páté minutě Dej, na druhé straně zahrozil opět agilní Nouza, ale přestřelil. Mladá Boleslav i nadále pokračovala v sebevědomém výkonu a měla na začátku zápasu navrch a v sedmé minutě otevřel skóre Fabuš, který zakončoval do odkryté branky domácích. Hned za 69 vteřin navíc využil početní výhodu Král.

Energie se snažila odpovědět při své první přesilovce, ale neúspěšně. V obrovské šanci se v 16. minutě ocitl karlovarský Pech, ale Schwarz byl pozorný. Potom ve vyložené šanci netrefil odkrytou branku Dej. Na konci úvodní části mohl zvýšit náskok hostů Král, ale Mensator i s dávkou štěstí zachránil Karlovy Vary od pohromy. A Západočeši ještě před přestávkou snížili, když trefu Melenovského musel potvrdit videorozhodčí.

Druhou třetinu zahájili domácí další přesilovou hrou, ale Schwarze nepřekonali Skuhravý ani Čutta. Ve 24. minutě se ale už početní výhodu úřadujícímu mistrovi podařila a Košťál vyrovnal. Domácí pak byli aktivnější, šance však postupně nevyužili Zucker a Dej. Ve 26. minutě udeřilo na druhé straně, když Handlovský také využil početní výhodu. Následně za protesty obdržel desetiminutový trest domácí kapitán Skuhravý.

Ve 32. minutě se Energii naskytla výhoda dvojnásobné přesilové hry trvající celé dvě minuty, ale přesilovku sehrála špatně. Naopak ve 34. minutě po nahrávce Supa zakončil akci do odkryté branky Král a zvýšil na 4:2. Hosté mohli pak přečíslovali obranu soupeře a Karlovarští dohráli třetinu v útlumu.

Další možnost na pojištění náskoku Bruslařského klubu měl ve 45. minutě Kasík, ale sám před Mensatorem neuspěl. Za tři minuty zkorigoval stav Kristek a zbytek zápasu se změnil ve dobývání mladoboleslavské branky. Hosté se ale ubránili i při Dubnově vyloučení a gólman Schwarz domácímu favoritovi první bodový zisk v novém prostředí KV Arény.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články