Hlavní obsah

Plzeň předložila Vampolovi návrh smlouvy a čeká na jeho vyjádření

PLZEŇ

Návrat útočníka Petra Vampoly do extraligového týmu Plzně nyní závisí pouze na rozhodnutí samotného hráče. Vedení klubu mu ve středu předložilo návrh smlouvy a čeká, zda sedmadvacetiletý hokejista podmínky akceptuje. Člen širšího reprezentačního kádru je po ukončení angažmá v ruské Ufě bez smlouvy a zvažuje různé nabídky.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Útočník Petr Vampola na srazu české hokejové reprezentace

Článek

"Více budeme vědět až ve čtvrtek, jak se Petr rozhodne. Je to teď pouze na něm," řekl ČTK sportovní ředitel západočeského klubu Milan Tichý.

Vampola dal najevo, že by se do Plzně, kde působil od sezóny 2006/07 do konce listopadu minulého roku, rád vrátil. "Rád bych hrál za Plzeň, ale musím si vše dobře rozmyslet. Každý má svou cenu a nabídek je víc. Zvlášť po zkušenostech z Ufy se nechci ukvapit," řekl na začátku týdne Vampola, jenž podepsal v bohatém ruském klubu smlouvu na dva a půl roku, ale po letním posílení týmu se stal přebytečným.

Jako nepravdivá se ukázala informace kanadského serveru TSN.ca o návratu mladého obránce Tomáše Kubalíka do kádru čtvrtého týmu minulého ročníku extraligy.

"Není to vůbec tak. Tomáš odehrál přípravu na nováčkovském kempu Columbusu a nyní se přesunul do týmu Victoriaville, který působí v juniorské soutěži QMJHL. Tam bude působit celou sezónu, neboť tam má podepsanou smlouvu. Pokud se tedy neposune do prvního týmu," řekl Tichý, který je zároveň skautem Columbusu.

Reklama

  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec