Hlavní obsah

Hubáček prohrál s Trvajem

OSTRAVA

Vítkovické křídlo Petr Hubáček je rodilý Brňák. Nikdy se netajil, že fandí Kometě a jednou bude i za ni hrát jako jeho táta. „Narážek na toto téma jsem slyšel hodně. A teď tohle. Nabruslím deset tisíc kilometrů, spálím pět šancí a zaviním gól.“ Hubáčkovo zklamání bylo evidentní. Kometa v Ostravě získala premiérový bod, prohrála 1:1 po samostatných nájezdech.

Článek

Z pěti šancí byla největší ta ve 26. minutě, kdy se hnal s Burgrem na Trvaje. „Věděl jsem, že mi to Bugi dá, proto jsem najel na zadní tyčku, abychom byli od sebe co nejdále. Puk přišel docela prudký a já vystřelil vedle,“ stýskal si.

Trenér Alois Hadamczik se ale Hubáčka zastal a vinu dal Burgrovi. „Měl přihrát dříve, dostal by puk zpátky a pak by ho dával do prázdné branky.“

Kritická Hubáčkova chvíle se odehrála na konci brněnské přesilovky pět na tři. „Vypíchl jsem puk Petrovi Pucherovi a mohl ho vyhodit z naší třetiny. Neudělal jsem to a to bylo špatně,“ uvědomoval si. Hubáček ale byl jen ve vedlejší roli. Tu hlavní sehrál brankář Komety Trvaj. Bezesporu nejlepší muž na ledě.

Reklama