Hlavní obsah

Stínem zápasu ve Vítkovicích ošklivé zranění Nouzy

VÍTKOVICE

Stínem utkání ve Vítkovicích bylo zranění mladoboleslavského Tomáše Nouzy, který s tržnými ranami v obličeji musel být převezen do nemocnice. Stalo se to po souboji u hrazení s Denisem Rehákem, který byl potrestán vyloučením na 5 minut a do konce utkání.

Článek

„Faul to nebyl, byla to nešťastná náhoda, díval jsem se na video. Smůla je, že Nouza spadl obličejem na hranu mantinelu,“ bránil svého obránce trenér Alois Hadamczik. „Rehák souboj dohrál, to se stává. Zranění je ale asi dost vážné. Tomáš má tržnou ránu mezi očima a v obličeji ještě další,“ přidal se mladoboleslavský kouč Jiří Šejba.

Vítkovice tak půl zápasu musely hrát jenom s pěti obránci. „Vůbec to nevadilo, dobře jsme si zahráli,“ usmíval se Vladimír Sičák. Obavy vítkovických fanoušků, že by Mladá Boleslav mohla potrápit lídra extraligy jako v loňské sezoně, v níž vyhrála tři ze čtyř utkání, byly liché. Vítkovice v pohodě dokráčely k vítězství, které mohlo být mnohem výraznější.

„Nenašli jsme na domácí zbraň,“ krčil rameny útočník Daniel Boháč. „Vítkovice byly lepší. V první třetině jsme hráli hodně ustrašeně, ve druhé jsme nevyužili šance vyrovnat a když jsme dostali druhou branku z přesilovky, domácí tým už utkání kontroloval,“ komentoval Šejba.

První nulu v extralize vychytal strážce vítkovické branky Filip Šindelář a zrovna v zápase s týmem, v němž v loňské sezoně působil. „Těší mě to, ale i kdybych v závěru jeden gól dostal, nevadilo by to. Nejdůležitější je totiž vítězství a tři body do tabulky,“ řekl skromně.

Reklama

Související témata:
  3 : 4 Vsetín - Kladno 3 : 4 dohráno
20240422T18 : 00:00+0200
Vsetín vs. Kladno
Vsetín vs. Kladno
Vsetín
Kladno