Hlavní obsah

Lotyšský obránce Tribuncovs přišel na zkoušku do Karlových Varů

KARLOVY VARY

Hokejisty Karlových Varů posílí lotyšský obránce Atvars Tribuncovs. Vedení extraligového mistra angažovalo třiatřicetiletého zkušeného beka zatím na měsíční zkoušku. Pokud v ní uspěje, odehraje za Energii celou sezonu. Klub o tom informoval na svých oficiálních internetových stránkách.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Hokejisté Karlových Varů budou mít nového spoluhráče - Atvarse Tribuncovse.

Článek

Tribuncovs by měl Západočechům pomoci zlepšit výsledky. Karlovy Vary jsou aktuálně až dvanácté a příliš se jim nedaří. "Nechtěli jsme naši situaci řešit tradiční cestou, tedy výměnami hráčů, pokutami či odvoláváním trenérů. Místo toho se pokusíme rozšířit kádr a zvýšit konkurenci, abychom u mnoha hráčů zvýšili motivaci. Hráči si musí uvědomit, že jejich místo v týmu není nedotknutelné," uvedl generální manažer Miroslav Vaněk.

Rodák z Ogre startoval od roku 1999 do roku 2007 na všech světových šampionátech, nechyběl ani na olympijských hrách v Salt Lake City a Turíně. V uplynulé sezoně hrál za Dinamo Riga v Kontinentální lize a za švédskou Skellefteu. Pokud se Karlovým Varům podaří vyřešit dnes všechny formality, nastoupí Tribuncovs už večer v domácím zápase proti Plzni.

Reklama

Související témata: