Hlavní obsah

Karlovarský Košťál litoval, že jeho tým nepojistil vedení

KARLOVY VARY

Hokejisté Karlových Varů se po mistrovské sezoně a stěhování do nové KV Arény nadále trápí. Před vlastním publikem prohráli už pátý zápas se sedmi a svou teprve druhou výhru v sezóně si na ledě Energie v úterý připsal nováček extraligy Kometa Brno. Útočník Jan Košťál po utkání litoval, že domácí tým nedokázal v průběhu zápasu pojistit jednobrankový náskok.

Článek

Svěřenci Josefa Palečka jsou tak aktuálně dvanáctí s 13 body. I když mají zápas na ledě Vítkovic k dobru, před poslední Kometou mají jen sedmibodový náskok. V neděli nehráli, ale na páteční vysokou výhru nad Plzní 7:0 nedokázali Karlovarští navázat.

Proti Brnu díky dvěma využitým přesilovým hrám otočili výsledek na 2:1, ale nakonec podlehli 2:3 po samostatných nájezdech. "Škoda, že jsme nedali víc gólů. Oni měli dvě šance a po dvou našich chybách je proměnili," řekl novinářům Košťál.

Ten dostal karlovarský tým v 30. minutě do vedení, avšak o sedm minut později ve velké šanci náskok nepojistil. "Škoda, že nám tam ten třetí gól nepadl," litoval.

Přitom podle Košťála nebyla hra Energie špatná. "Byli jsme aktivní, nehráli jsme špatně. I když jsme měli pasáže, kdy jsme si to komplikovali a oni nás zatlačili," doplnil Košťál.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články