Hlavní obsah

Výhru Litvínova režírovali Reichel s Lukešem

LITVÍNOV

Čtyři využité přesilovky a výborná střelecká produktivita domácích útočníků Roberta Reichla s Františkem Lukešem určily ráz zápasu Litvínova s Pardubicemi. Sehraná dvojice režírovala duel, v jehož průběhu Severočeši vedli dokonce 6:1.

Článek

„Spokojenost se třemi body. Až do 57. minuty jsme utkání kontrolovali, ale jsem zklamaný z toho závěru, kdy jsme hráli oslabení a inkasovali jsme tři góly. Příležitost dostala řada mladých hráčů, jenže se na to vykašlali,“ konstatoval Reichel, který dal dvě branky a připsal si tři asistence.

„V osmatřiceti letech si cením každé gólové statistiky. Ale nikdo nemůže čekat, že budu takhle produktivní v každém zápase. Rozhodující proti Pardubicím byly přesilové hry. Pomohl nám příchod Karla Pilaře, který skvěle zapadl do naší první formace,“ připomněl centr. A přiznal, že Litvínovští věděli předem, že do branky Pardubic nenastoupí Dominik Hašek. „Ale v jeho absenci to nebylo. Chtěli jsme se soustředit na vlastní výkon bez ohledu na brankáře soupeře,“ tvrdil litvínovský kapitán.

Lukeš vsítil dva góly a měl stejný počet asistencí. „Spadlo nám tam skoro všechno, co jsme vystřelili. Snažili jsme se tlačit do branky. Mohl jsem dát i hattrick. Při jedné z šancí jsem byl sám před brankářem, ale Peter Jánský mi nestačil přihrát. Ale nezlobil jsem se na něj, hlavní je vítězství,“ pravil Lukeš.

Reklama

Související témata:
  0 : 0 Třinec - Pardubice 0 : 0 20. min Živě
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články