Hlavní obsah

Litvínov - Liberec 5:3Trávníček zařídil hattrickem výhru Litvínova nad Libercem

MinutaMin. Tým Hráč Akce
18. Trávníček 1 : 0
28. Švarný 2 : 0
30. DeSantis 2 : 1
37. Černý 3 : 1
49. Klimenta 3 : 2
54. Trávníček 4 : 2
57. Trávníček 5 : 2
60. Bartovič 5 : 3

LITVÍNOV

Hokejisté Litvínova porazili v nedělním 20. kole extraligy Liberec 5:3 a radovali se ze čtvrté výhry za sebou. Čtyřmi body za tři branky a jednu asistenci se na tom podílel útočník Michal Trávníček.

Článek

V první šanci utkání se ocitl domácí útočník Jánský, ale Pinc jeho střelu bez problémů chytil. Vzápětí otestovala na druhé straně Fraňka dvojice Klimenta a Dušek, ale i domácí brankář si připsal první úspěšný zákrok. Poté se pokoušel překvapit Pince Kubinčák, ale liberecký brankář jeho pokus bez problémů chytil do lapačky.

V deváté minutě se pokoušeli přelstít Fraňka Hlaváč s Podkonickým, ale domácí brankář se štěstím puk chytil. V polovině prvního dějství dělali v litvínovském obranném pásmu rozruch aktivní Plodek s Víškem, ale Fraňkovi se z toho hlava nezamotala a ukryl puk pod svou výstroj.

Ve 13. minutě tečoval nahození Viktora Hübla před brankou Jenáček, ale puk skončil těsně vedle levé tyčky hostující svatyně. V 18. minutě se domácí ujali vedení, když Trávníček ujel hostujícím obráncům a s přehledem poslal puk mezi Pincovi betony.

Ve druhé třetině domácí využili přesilovou hru, když Viktor Hübl nahodil puk na libereckou branku, Pinc vyrazil puk pouze před sebe a pro Švarného nebyl problém ho zasunout do branky. V polovině utkání měli hosté možnost zahrát si přesilovou hru čtyř proti třem dlouhou 77 vteřin, kterou využil liberecký obránce DeSantis, když prostřelil Fraňka střelou zblízka.

Ve 33. minutě se před Fraňka protáhl Kašpařík, ale domácí brankář se štěstím puk vyrazil. Za čtyři minuty už se domácí dostali do dvoubrankového vedení, když Pince prostřelil Černý střelou mezi betony.

V závěrečném dějství hosté opět snížili na rozdíl jediné branky, když ve 49. minutě přihrál Plodek před prázdnou branku Klimentovi a pro toho už nebyl problém skórovat. Franěk se při zákroku zranil a do hry tak musel Jaroslav Hübl. V 54. minutě šli domácí opět do dvoubrankového vedení, když se v oslabení trefil po Vopatově akci Trávníček.

V 57. minutě měli hosté možnost hrát přesilovou hru a odvolali brankáře, hráli tak v šesti proti čtyřem, ale místo gólu naděje inkasovali. Trávníček dovršil svůj povedený večer střelou do prázdné branky. Připsal si tak svůj druhý hattrick v extralize. V poslední minutě ještě fauloval unikajícího Bartoviče Švarný, rozhodčí nařídili trestné střílení. Sám postižený vzal zodpovědnost na sebe, pěknou kličkou do bekhendu překonal Jaroslava Hübl a dal tak výsledku konečnou podobu 5:3.

HC Benzina Litvínov - Bílí Tygři Liberec 5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Branky a nahrávky: 18. Trávníček (J. Černý), 28. Švarný (V. Hübl, Jenáček), 37. J. Černý (Vopat, Trávníček), 54. Trávníček (Vopat), 57. Trávníček (Pilař, Kroupa) - 30. DeSantis (Hlaváč), 49. Klimenta (Plodek), 60. Bartovič z trestného střílení. Rozhodčí: Jebavý, Hodek - Kreuzer, Jindra. Vyloučení: 11:10. Využití: 1:1. V oslabení: 2:0. Diváci: 5485.
Litvínov: Franěk - Kroupa, Pilař, Gureň, Švarný, Punčochář, Skuhrovec, Kubát - Jánský, Reichel, Lukeš - Kubinčák, V. Hübl, Jenáček - J. Černý, Vopat, Trávníček - Heinisch, Majdan, Gerhát. Trenéři: Kučera a Šlégr.
Liberec: Pinc - Hunkes, DeSantis, Moravec, Čakajík, Rýgl, Jareš, Spiller, Derner - Podkonický, Blatný, Hlaváč - Bartovič, Kašpařík, V. Nedorost - Víšek, Plodek, Klimenta - Špaček, Dušek, Packard. Trenéři: Kalous, Pešán a Kapoun.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články