Hlavní obsah

Slovenský útočník Kollár míří ze Zlína do Trenčína

TRENČÍN

Slovenský hokejový útočník Andrej Kollár opouští Zlín a míří zpět do Trenčína, odkud v létě loňského roku do české extraligy zamířil. V této sezoně si Kollár připsal v 19 zápasech sedm bodů za gól a šest asistencí. Ze čtvrtého celku české nejvyšší soutěže odchází Kollár do týmu, jemuž se na úvod sezony nedaří. Dukla je ve slovenské extralize až jedenáctá a na svou funkci tam rezignoval trenér František Hossa.

Článek

"Dohodli jsme se s Andrejem Kollárem, že Duklu posílí. Ve čtvrtek ráno se bude hlásit na tréninku. Aby mohl v pátek nastoupit, je potřeba dotáhnout ještě všechny ostatní formality," řekl pro oficiální stránky Trenčína generální manažer Eduard Hartmann.

"Ve Zlíně se mi nedařilo. Snažil jsem se to nějak překonat, ale už to dále nešlo. Dukla se ozvala. Protože mám vztahy se šéfy trenčínského klubu stále na velmi dobré úrovni, semlelo se to rychle," prohlásil dvaatřicetiletý Kollár, který v minulém ročníku v dresu Zlína zaznamenal v 56 duelech včetně play off 29 bodů za 13 tref a 16 přihrávek.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články