Hlavní obsah

Na Spartě znovu poteče krev, klub pokračuje v charitativní akci

PRAHA

Hokejový klub HC Sparta Praha letos pokračuje již třetím ročníkem ve velkém charitativním projektu s názvem „Sparťanská krev“ na podporu dárcovství krve. Darování se zúčastní hráči extraligového týmu, legendy Sparty jako Jan Havel či Jaroslav Šíma, zaměstnanci klubu vedeni generálním manažerem Petrem Břízou, mládežnické oddíly, i členové sparťanského FanClubu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Radost hokejistů Sparty

Článek

Darování krve se tentokrát uskuteční ve čtvrtek 5. listopadu od 9:00 hodin netradičně přímo v prostorách kabiny A-týmu v Tesla Areně. Na něj pak naváže v úterý 10. listopadu darování u generálního partnera klubu, společnosti LG Electronics CZ v sídle společnosti na Zlatém Andělu.

Ve čtvrtek 26. listopadu se potom uskuteční darování krve členů sparťanského Fanclubu ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí. Tam bude mít možnost se o svou krev podělit i široká veřejnost.

Celou charitativní akci završí 1. prosince utkání HC Sparta Praha – HC Eaton Pardubice, odehrané ve speciálních dresech, které byly ušity jen pro tuto příležitost a budou následně vydraženy v charitativní aukci. Všichni, kteří darovali krev v období od 1.1.2009 do 1.12.2009 (kdekoliv po celé ČR) navíc budou mít vstup na tento zápas zdarma.

Reklama

Související témata: