Hlavní obsah

Obránce Hanzlík prodloužil smlouvu se Spartou, o tři roky

PRAHA

Vedení HC Sparta Praha se dohodlo na prodloužení stávajícího kontraktu s Janem Hanzlíkem. Sedmadvacetiletý obránce podepsal smlouvu na další tři sezóny a v klubu tak bude působit minimálně do konce ročníku 2012/2013. „Honza se stal dlouhodobě stabilním obráncem našeho mužstva a jsme rádi, že jej v týmu budeme mít i nadále," uvedl generální manažer Sparty Petr Bříza.

Foto: HC Sparta Praha

Obránce Sparty Jan Hanzlík

Článek

Jan Hanzlík přišel do holešovického klubu již v juniorském věku. Ve Spartě působí nepřetržitě do nynější doby. Stal se poměrně rychle členem A-týmu, za který začal pravidelně nastupovat. Je majitelem tří posledních mistrovských titulů. „Honza je v ideálním hokejovém věku a udržuje si dobrou výkonnost,“ řekl Petr Bříza.

V letošní sezóně Hanzlík zatím nechyběl v jediném extraligovém zápase, nastoupil ke všem 29 zápasům. V nich si připsal 5 kanadských bodů za 2 vstřelené branky a 3 asistence. Výbornou vizitku si dlouhovlasý obránce udržuje v hodnocení plus/minus účasti na ledě při vstřelených a inkasovaných brankách. S celkem osmi plusovými body je v tomto hodnocení nejlepším ze sparťanských obránců a spolu s Ondřejem Kratěnou také z celého kádru.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články