Hlavní obsah

Hubáček definitivně odchází do Brna, dohodl se na dlouhodobé smlouvě

PRAHA/OSTRAVA

Hokejisté Komety Brno získali před bojem o udržení v nejvyšší soutěži další výraznou posilu. Z Vítkovic do klubu přichází reprezentant Petr Hubáček, jenž s novým zaměstnavatelem podepsal dlouhodobější kontrakt. Třicetiletý útočník se vrací do pro něj velmi dobře známého prostředí, v Brně kdysi s hokejem začínal.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Hokejový útočník Petr Hubáček přestoupil z Vítkovic do rodného Brna.

Článek

"Hubáček je již hráčem Brna. Není vyloučeno, že opačným směrem z Komety do Vítkovic nezamíří nějaký útočník," citují internetové stránky HC Vítkovice Steel generálního manažera klubu Františka Černíka.

Petr Hubáček poprvé nastoupil v extralize v sezóně 1998/99 a dres Vítkovic oblékl i v další sezóně. Poté odešel na dva roky na zkušenou do zámoří, ovšem za Philadelphia Flyers odehrál v NHL jen šest utkání. Po návratu nastupoval opět za Vítkovice s výjimkou ročního působení ve Zlíně (2002/03), v sezóně 2008/09 si zahrál i za ruský Nižněkamsk a švýcarský Bern.

Od roku 2005 Hubáček hraje pravidelně i v českém národním týmu. V letech 2006 a 2007 se dokonce objevil na mistrovství světa v Lotyšsku a Rusku.

Reklama

Související témata: