Hlavní obsah

Hokejový obránce Výtisk přestupuje z Třince do Liberce

TŘINEC

Hokejový obránce Jan Výtisk odchází z Třince do Liberce. Oba kluby se ve čtvrtek dohodly na přestupu osmadvacetiletého hráče, který v poslední době doplatil na přetlak v zadních řadách Ocelářů a nebyl příliš vytěžovaný.

Článek

Řízný a obětavý bek se ve slezském celku dostal na druhou kolej po příchodu Jana Platila. V kádru vzrostla konkurence a Výtiska trenéři odsunuli až do čtvrté obranné dvojice, kde dostával jen zlomek prostoru oproti minulým sezónám.

Situace využilo vedení Liberce, které tři dny před koncem přestupního termínu vítkovického odchovance získalo na přestup. "Zájem Liberce byl eminentní, vedení klubu proto nakonec jeho nabídce vyhovělo. Je třeba říct, že samotný hráč byl u nás nespokojen s tím, že na ledě dostával daleko míň prostoru, než byl z minulých sezón zvyklý. To bylo zase dáno velkou konkurencí v obraně," řekl ČTK mluvčí Ocelářů Ivo Pullmann.

Nová akvizice by mohla být Bílým Tygrům k dispozici už ve čtvrtečním utkání proti Karlovým Varům. Hned v úterý narazí Liberec na Třinec, ale obránce si souboj proti svému bývalému klubu na ledě neužije. Součástí dohody je klauzule, že Výtisk v tomto utkání nebude hrát.

Výtisk v Třinci působil od roku 2005. Letos zasáhl do 42 zápasů, v nichž jeden gól vstřelil a u jednoho asistoval.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články