Hlavní obsah

Kristek se vrátil do Zlína výhrou nad Třincem

čfoPrávo

Vítězstvím 3:2 v extraligovém utkání nad hokejisty Třince oslavil návrat do zlínského dresu útočník Jaroslav Kristek, na jehož výměně za obránce Noska se valašský klub dohodl v závěru přestupního termínu s Karlovými Vary.

Článek

Zanedlouho třicetiletý forvard, jehož zlínští fanoušci přivítali mohutnými ovacemi, nastoupil v centru druhého útoku mezi Důrasem a Záhorovským. Byl na ledě, když Zlín v přesilovce otevřel skóre, a připsal si i asistenci na rozhodující třetí gól. Za stavu 2:1 z trestné lavice nedobrovolně sledoval, jak Třinečtí dobývají domácí branku. Naštěstí pro něj marně.

„Za výhru jsem hrozně rád. Moc mě těší, že se naší formaci povedlo dát dva góly. Až si na sebe víc zvykneme, bude to ještě mnohem lepší,“ předsevzal si Jaroslav Kristek. Narozdíl od západočeského mužstva našel ve zlínské kabině vítězný duch. „Na klucích je vidět, jak moc chtějí vyhrávat. Cítím z nich obrovské sebevědomí. To už se projevilo i v tomto utkání, které se nasazením a dramatičností blížilo zápasům play-off,“ mínil.

Za premiérové vítězství po návratu do Zlína slíbil svoje staronové spoluhráče v šatně pohostit. „O nějakém dalším zápisném zatím nikdo nehovořil. Třeba se tomu vyhnu,“ říkal Kristek s úsměvem.

Netají obrovskou radost, že je zpátky doma. „Když mně zavolal trenér Venera, nebylo co řešit. V Karlových Varech jsem sice prožil tři nádherné roky, ale teď je přede mnou nová výzva. Zlín je na tom v tabulce skvěle, už se těším na play off. Třeba si potřetí za sebou zahraju extraligové finále,“ přál si Kristek.

Reklama

Související témata: