Hlavní obsah

Mensator i Nosek budou i nadále hrát za extraligové Karlovy Vary

KARLOVY VARY

Hokejový brankář Lukáš Mensator bude i nadále hájit barvy Karlových Varů v extralize. Účastník loňského mistrovství světa dnes podepsal s vedením Energie novou dvouletou smlouvu. Dres Západočechů bude dál oblékat i obránce David Nosek, jenž podepsal tříletý kontrakt. Klub o tom informoval v oficiální tiskové zprávě.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Lukáš Mensator inkasuje z hole libereckého forvarda Podkonického.

Článek

"Pro náš klub je výborné a nesmírně důležité, že ještě před závěrečnými boji ve skupině o udržení prodloužila smlouvu dlouhodobá brankářská jednička a jistota na tomto klíčovém postu," uvedl generální manažer Miroslav Vaněk na adresu gólmana, jenž klubu před rokem pomohl k historickému zisku mistrovského titulu a na kterého Karlovy Vary nyní hodně spoléhají v dramatickém závěru sezony.

Na podmínkách nové smlouvy se na západě Čech dohodl i obránce Nosek, jenž do klubu přišel až v průběhu sezony výměnou za Jaroslava Kristka ze Zlína. "Přestup byl pro něj hodně složitý, jelikož odcházel z klubu s mistrovskými ambicemi do týmu se záchranářskými starostmi. Jedná se o zkušeného beka a nepochybujeme, že se jeho výkonnost bude nadále zlepšovat," uvedl Vaněk. Očekává, že Nosek bude v dalších letech klíčovou postavou karlovarské obrany.

Reklama