Hlavní obsah

V Českých Budějovicích končí 11 hráčů, mezi nimi i Melichar nebo Veselý

Dvě nevydařené sezóny přiměly extraligový hokejový klub z Českých Budějovic udělat radikální změny v kádru. V příští sezóně nebude dres jihočeského celku oblékat jedenáct hráčů, kteří nastupovali v tomto ročníku. HC Mountfield o tom informuje na svých oficiálních internetových stránkách.

Článek

Představenstvo klubu se společně s trenéry a manažery rozhodlo, že smlouvy nebudou prodlouženy obráncům Lukáši Poživilovi, Josefu Melicharovi, útočníkům Tomáši Vakovi, Ondřeji Veselému a Michalu Hudcovi. Do pražské Slavie se z hostování vrátí forvard Tomáš Micka.

Změny v kádru se dotknou i hráčů s platnými kontrakty. Klub již nepočítá se službami obránce Jana Snopka a útočníků Petra Sailera, Jindřicha Kotrly, Tibora Melichárka a Ivana Humla, jenž je momentálně na hostování v brněnské Kometě.

Klub naopak prodloužil smlouvu s brankářem Romanem Turkem, obráncem Františkem Ptáčkem a útočníky Milanem Gulašem a Lukášem Květoněm. Další posily Jihočeši oznámí až 1. května, do konce dubna jsou totiž hokejisté smluvně vázáni jinde.

Reklama

Související témata: