Hlavní obsah

Útočníci Adamský s Havlem se upsali Třinci

TŘINEC

Hokejisté Třince získali před novou sezónou první dvě posily, kterými jsou osmadvacetiletí útočníci Martin Adamský z Plzně a Lukáš Havel ze Slavie. Smlouvu Ocelářům navíc o další dva roky prodloužil zkušený forvard Radek Bonk. Slezský klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

Článek

Adamský mění dres po devíti sezónách strávených v Plzni. Dohromady má na kontě 378 extraligových startů, ve kterých si připsal 70 gólů a 57 asistencí. V uplynulé sezóně zaznamenal 16 branek a 10 přihrávek.

Trojnásobný český reprezentant Havel okusil nejvyšší soutěž v Litvínově, Českých Budějovicích a Slavii, kde v tomto ročníku posbíral 35 bodů za 16 gólů a 19 asistencí. Jeho celková bilance v nejvyšší soutěži je 277 utkání, 63 gólů a 60 přihrávek. Obě nové posily podepsaly dvouleté smlouvy.

Klub také prodloužil kontrakt s ostříleným útočníkem Bonkem, bez smlouvy naopak zatím zůstávají obránci Jan Platil, Janis Andersons a útočníci Jiří Polanský, Jozef Balej a Tomáš Pospíšil. Rostislav Martynek už přestoupil do Českých Budějovic.

Reklama