Hlavní obsah

Záskok studenta Jindřicha v extraligové Plzni

PLZEŇ

V létě se vrátil z angažmá ve švédském ligovém celku Timra domů s přáním naplno se věnovat studiu antropologie na plzeňské univerzitě. Na hokej nezanevřel, chtěl ho ale hrát už jen pro zábavu jako amatér v druholigových Klatovech. Osud však plány 26letému obránci Robertu Jindřichovi zaonačil.

Článek

Při nevídané marodce v plzeňském extraligovém družstvu vyslyšel prosby a alespoň dočasně se objevil znovu ve vrcholovém hokeji. "V nouzi se vedení klubu na mne obrátilo, ale jsme domluveni, že budu hrát jen dokud to bude vyžadovat situace a než se vrátí zranění obránci. Mojí prioritou zůstává škola, zatím jsme však našli způsob, jak skloubit studium s extraligovým působením," prohlašuje Jindřich, jehož záskok se ale může protáhnout.

Plzni stále chybějí v zadních řadách Posmyk, M. Výborný a Nedoma, k tomu si Cartelli v neděli proti Varům poranil rameno a Dobroň narazil žebra. Obnovená premiéra v Plzni po čtyřech letech Jindřichovi vyšla, Plzeň porazila Znojmo.

"Hrál jsem zápas po půl roce, takže to bylo velice obtížné. Nervozita ze mne však spadla po první přihrávce a fyzicky jsem se cítil dobře, byť jsem v létě trénoval jen individuálně," cituje ČTK obránce, jenž v sezóně 1998/99 oblékl i reprezentační dres a potom zkoušel i štěstí za oceánem, ale do NHL se v San Jose neprosadil.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články