Hlavní obsah

Dres Mladé Boleslavi budou oblékat útočníci Divíšek a Matějovský

V pozměněném složení zahájí v pondělí přípravu na novou sezonu hokejisté extraligové Mladé Boleslavi. Novými tvářemi v kádru trenéra Jana Tlačila budou zkušení útočníci Tomáš Divíšek a Radek Matějovský. Další posilou je kanadský obránce Darrell Hay a obranné řady vyztuží i Petr Macháček, který v klubu již působil během ročníku 2007/08, kdy se Středočechům podařilo postoupit mezi elitu.

Článek

Divíšek podepsal v klubu, jenž uhájil extraligovou příslušnost až v baráži proti Chomutovu, roční smlouvu. Matějovský přichází na roční hostování z Plzně, stejně tak i Macháček z Českých Budějovic. Kontrakt na nadcházející sezonu má podepsaný i Hay, platí však až od 1. srpna; do té doby se bude třicetiletý bek připravovat v Kanadě.

Na startu letní přípravy naopak již nebudou útočníci Jaroslav Kracík, Jiří Ferebauer, Tomáš Sýkora a zadáci Jaroslav Kasík s Marcelem Šterbákem. O Sýkorově odchodu klub informoval již dříve, Šterbákovi vypršela smlouva, zbývající trojici Kracík, Ferebauer a Kasík skončilo hostování.

Šanci prosadit se do prvního týmu naopak dostanou Marek Loskot, Václav Čížek, Jakub Sajdl, Matěj Soukup a Jan Jaroměřský, kteří prošli mládežnickými týmy Mladé Boleslavi.

Reklama

Související témata: