Hlavní obsah

Hokejový obránce Dóczy se ze zámoří vrací do Třince

TŘINEC

Defenzivní řady třineckých hokejistů v nadcházející sezoně zpevní dvacetiletý obránce Milan Dóczy, který se k Ocelářům vrací po třech sezonách strávených v juniorské zámořské soutěži OHL. Český juniorský reprezentant v klubu podepsal dvouletou smlouvu s opcí.

Foto: Milan Malíček, Právo

Radost hokejistů Třince

Článek

Bezmála dvoumetrový a stokilový zadák poslední tři roky působil v celku Owen Sound Attack, za nějž odehrál v uplynulém soutěžním ročníku 63 utkání. Třinecký odchovanec v nich vstřelil čtyři branky a na třiadvacet přihrál. "K jeho návratu se schylovalo už loni v létě, ale tehdy se rozhodl zkusit ještě rok v zámoří. Teď už jsme se dohodli," řekl ČTK mluvčí klubu Ivo Pullmann.

Na zkoušku Třinec do letní přípravy přibral i další dva beky. Sedmadvacetiletý Michal Horák hrál extraligu několik sezon ve Vsetíně, ale poslední dva roky strávil v Žilině. Na testech je i o rok mladší Martin Vágner, který se neúspěšně pokoušel prorazit v zámoří a po návratu domů nastupoval za Pardubice, České Budějovice nebo Ústí nad Labem.

"V průběhu srpna budeme testovat i tři hráče ze zámoří. Mělo by se jednat o dva americké beky a jednoho útočníka z Kanady. Ti se připojí až v další fázi přípravy na ledě," dodal Pullmann.

Reklama

Související témata: