Hlavní obsah

Tipsport je novým generálním partnerem hokejové extraligy

PRAHA

Nejvyšší hokejová soutěž v České republice má nového generálního partnera. Po ukončení spolupráce se společností O2 ponese nyní soutěž název Tipsport extraliga. Sázková kancelář se dohodla na podpoře domácího hokeje na následující tři roky. Název Tipsport extraliga nesla nejvyšší soutěž už v minulosti, naposledy v sezóně 2005/06.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Nejvyšší hokejová soutěž má nový název

Článek

Tipsport je největší sázková kancelář v České republice, založena byla už v roce 1991. Od té doby tradičně podporuje český sport, obzvláště pak hokej. V letech 2003-2006 byl Tipsport generálním partnerem nejvyšší ligové soutěže, od roku 2007 probíhá pod jeho garancí tradiční letní pohár extraligových a prvoligových mužstev.

„Tipsport a český hokej k sobě dlouhodobě patří a nechceme opouštět žádné pozice,“ vysvětlil marketingový ředitel Marek Mičkal s tím, že bližší detaily obnovené spolupráce extraligy s Tipsportem budou oznámeny na tiskové konferenci před začátkem soutěže v pondělí 13. září. „Dolaďujeme už jen detaily naší dohody,“ dodal představitel titulárního partnera.

„Já jsem za to generální partnerství Tipsportu pro extraligu i pohár moc rád, vnímáme to jako jistou záchranu. Ještě nikdy nebylo naše poděkování a vděk za sponzorský příspěvek tak vážné a opravdové. Vážím si toho, že se najdou společnosti, které věnují své vydělané peníze sportu. Nezmění-li se ale přístup státu, je situace neudržitelná,“ prohlásil prezident čeaského hokeje Tomáš Král.

Reklama