Hlavní obsah

Vítkovický hokejový klub uzavřel novou smlouvu s Evrazem

Generálním partnerem extraligových hokejistů Vítkovic bude i v nadcházející sezoně společnost Evraz Vítkovice Steel. Obě strany uzavřely měsíc před startem nejvyšší soutěže novou roční smlouvu. Oznámilo tiskové oddělení společnosti. Objem finančních prostředků, které Evraz do klubu vloží, zůstal obchodním tajemstvím. Podle neoficiálních informací ocelářský gigant v minulých sezonách přispíval na provoz klubu částkami v řádech desítek milionů korun, v době krize však výše dotací pravděpodobně poklesla.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Vítkovičtí hokejisté se radují z gólu

Článek

"Sponzoring HC Vítkovice Steel považujeme za významnou sociálně-prospěšnou investici Evrazu v České republice a chápeme, že je klub důležitý pro celý region," uvedl v tiskovém prohlášení předseda představenstva a generální ředitel společnosti Zbyněk Kvapík.

Podpis generálního partnera, a tím i větší finanční stabilitu letos Vítkovice získaly téměř o čtyři měsíce dříve než vloni. V uplynulé sezoně se jednání právě kvůli hospodářské krizi vlekla, klub neměl v průběhu rozehrané soutěže pokrytou dokonce polovinu rozpočtu. Situace se zklidnila až koncem listopadu, kdy se Evraz Vítkovice Steel smluvně zavázal k další spolupráci.

Reklama