Hlavní obsah

Třinec vyřadil z kádru další hráče a jednoho obránce ještě shání

Kádr extraligových hokejistů Třince opustilo dalších sedm hráčů, kteří v klubu neuspěli na testech. Vedle jiných se poroučí také kanadský útočník Kelly Czuy nebo polský forvard Damian Kapica. Přijít by měl naopak ještě jeden bek a není vyloučeno, že jím bude slovenský zadák Stanislav Hudec, jenž v přípravě zanechal dobrý dojem. Sítem zkoušky neprošli vedle dvou zahraničních hokejistů také brankář Martin Štefl, obránci Michal Horák, Petr Kaďorek a Ondřej Vitásek a útočník Miroslav Škumát.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Úspěšně si naopak na testech vede slovenský obránce Hudec, který v minulé sezoně nastupoval za Spartu a České Budějovice. "Zatím zůstává, trenéři ho budou dále zkoušet. Pořád totiž platí, že ještě před začátkem sezony jednoho kvalitního beka chceme získat," řekl mluvčí klubu Ivo Pullmann.

Z celé řady testovaných hráčů mají kontrakt na dosah i kanadští útočníci Guillaume Lefebvre a Bryan McGregor a obránce Martin Vágner. Jejich setrvání u Ocelářů by mělo být vyřešeno ještě v průběhu tohoto týdne.

Od třineckého týmu se odpojili i hráči, které klub poslal na střídavý start do první ligy. Do Znojma putují David Rangl, Zbyněk Hampl, Erik Hrňa, Rostislav Marosz, Jakub Orsava, Martin Podešva a Tomáš Vrba, v Třebíči bude hostovat David Ostřížek.

Reklama

Související témata:
  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice