Hlavní obsah

Hokejisty Mladé Boleslavi posílí kanadský útočník Milroy

MLADÁ BOLESLAV

Hokejisty extraligové Mladé Boleslavi posílí kanadský útočník Duncan Milroy. Sedmadvacetiletý hráč, který ve středočeském klubu podepsal roční smlouvu, naposledy působil v zámořské AHL v celku Houstonu. Na kontě má pět startů v NHL v dresu Montrealu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Radost hokejistů Mladé Boleslavi

Článek

"Je to ofenzivní hráč, který má dobrou střelbu. Jedná se o praváka, který by nám měl pomoci i při přesilovkách," uvedl sportovní manažer Bruslařského klubu Milan Hnilička v oficiální tiskové zprávě.

Rodák z Edmontonu byl před devíti lety draftován Montrealem ve druhém kole jako celkově 37. hráč. Do hlavní kanadsko-americké soutěže se však prosadil jen krátce v sezoně 2006/07, jinak působil na farmě. Ročník 2008/09 strávil v německém Ingolstadtu a ve 49 zápasech nasbíral 48 bodů za 14 branek a 34 asistencí.

V Mladé Boleslavi věří, že kanadský útočník týmu výrazně pomůže v ofenzivě. Manažer Hnilička stejně jako asistent trenéra Leo Gudas v minulých dnech několikrát uvedli, že se klub snaží získat "gólového" útočníka, který pomůže nahradit Richarda Krále a Tomáše Sýkoru. Ti klub po minulé sezoně opustili.

Reklama

Související témata: