Hlavní obsah

Šílený výkon, glosoval Reichel desítku. Debakl, přidal se Holaň

PRAHA

Tři velká hokejová jména, která mají o čem přemýšlet. Robert Reichel, Miloš Holaň a Vladimír Růžička. Po sedmém kole Tipsport extraligy si tato trenérska trojka mohla jen povzdechnout. Litvínov dostal desítku ve Zlíně a pražské duo Sparty a Slavie je u dna tabulky. Za nimi je jen beznadějně poslední Kladno.

Foto: Stanislav Zbyněk, ČTK

Trenér Litvínova Robert Reichel. Naposledy jeho hráči dostali desítku od Zlína.

Článek

Zlín s Petrem Leškou, který nasbíral pět bodů, rozmašíroval Litvínov nehorázným způsobem. Skóre 10:2 hovoří za vše. Hodnocení Roberta Reichela bylo vypovídající. „Nemám, co říct, podali jsme šílený výkon. Úplně jinak hraje doma a venku. Hráče na to připravujeme, ale na ledě je vše jinak. Těžko se mi nyní hledají slova.“ Co také říci po takovém přídělu.

Sparťané prohráli potřetí v řadě. Tým zvučných a postarších jmen neoplývá střeleckým apetitem. Proti Mladé Boleslavi z toho byla nula na jejich kontě a na soupeřově svítila pětka. Tedy 0:5.  „Už podle výsledku je jasné, že se nám tento zápas vůbec nepovedl a skončil naším debaklem. Opakujeme stejné chyby, které nás srážejí dolů i psychicky. Nemám k tomu co dodat,“ glosoval utkání trenér Miloš Holaň.

Střeleckou potenci hledá i Růžičkova Slavia, která by se s rivalem mohla vzít za ruku. Ona je dvanáctá, Sparta třináctá a oba kluby mají osm bodů. První Vítkovice sedmnáct. „Prostě nedáváme góly. Na jeden gól nevyhrajete. Doma jsme dali opět jen jeden gól, to je strašně málo,“ říkal po porážce 1:2 s Karlovými Vary obránce Jiří Vašíček.

Poslední je ale někdo jiný. Kladno. Od prvního kola čeká na výhru. V tabulce má jediný bod.

Reklama