Hlavní obsah

Hokejové Kladno dává hráčům ultimátum: dva zápasy a dost!

Zatímco hokejistům Sparty hrozí nepokoji za další špatné výsledky fanoušci, další otloukánek extraligy z Kladna dostal ultimátum od samotného vedení klubu. Středočeské mužstvo vyhrálo prozatím jediný zápas a je beznadějně nejhorším celkem nejvyšší soutěže. "Ještě dva nepovedené zápasy a dost, pak přijdou tvrdé postihy a velké změny," řekl v kladenské kabině ředitel HC Vagnerplast Milan Volf.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Kladno inkasuje gól, tradiční obrázek posledních zápasů

Článek

Vedení hokejového Kladna definitivně došla trpělivost po včerejší prohře s Pardubicemi 0:5. "Mužstvo se musí dát vnitřně dohromady a šlapat tak, jak si představujeme. Není možné pořád jenom prohrávat. Pokud by to pokračovalo takhle dál i v posledních dvou zápasech prvni čtvrtiny základní části soutěže, jsem připraven udělat velké změny v kádru," vyhrožuje Volf.

Ředitel klubu a mimojiné zároveň kandidát na starostu Kladna v nadcházejících komunálních volbách pokračuje: "V přípravě mužstvo ukázalo, že na to má a teď už mělo dost času, aby se z krize dostalo. Samozřejmě vidíme, že hlavní problém je v koncovce, ale s tím se hráči musejí vyrovnat, srovnat si to v hlavě, protože psychika hraje obrovskou roli," dodl Volf.

Už v neděli Kladno přivítá na svém ledě Kometu Brno, v úterý zakončí první část Tipsport extraligy zápasem v Litvínově.

Reklama

Související témata: