Hlavní obsah

Nedáváme góly, krčí rameny litvínovský gólman Jaroslav Hübl

V brance litvínovského celku dělal gólman Jaroslav Hübl, co mohl. Inkasoval sice od karlovarského kanonýra Davida Hrušky ve třinácté minutě, ale pak byla jeho klec nedobytná. Druhý gól do ní padl až v závěru, když byla opuštěná při power-play severočeského mužstva. „Domácí ztráta je nepříjemná,“pokrčil rameny zkušený brankář.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Puk za zády litvínovského gólmana Jaroslava Hübla

Článek

Co rozhodlo o porážce Litvínova s Karlovými Vary 0:2?

Jak vyplývá z výsledku, tak jsme nedali ani gól. Šancí jsme měli hodně, ale kluci buď trefovali brankáře Mensatora, nebo šly střely vedle. Dobrých situací jsme si přitom vypracovali dost. Nešly nám přesilovky, při nichž jsme možná hráli pěkně, ale koncovka chyběla.

Mrzí vás hodně, že jste nenavázali na předešlé vítězství nad Spartou?

Určitě. Je to domácí ztráta. Mohli jsme se bodově dotáhnout na soupeře v tabulce před námi, ale takhle jsme zůstali trochu stát.

Co je slabinou týmu?

Jak už jsem naznačil, střílíme málo gólů. A to i na vlastním ledě. Proti Plzni jsme vyšli naprázdno, Zlínu a Spartě jsme vsítili po dvou brankách a s Vary zase nula. Soupeři k nám jezdí bránit, kdežto venku jsme pod velkým tlakem domácích týmů.

V pátek jedete do Českých Budějovic. S jakými ambicemi?

Doufám, že jsme se poučili z minulého zápasu v Třinci, kde jsme dostali desítku. Musíme hrát úplně jinak, poctivě bránit a pokusit se samozřejmě skórovat.

Jak vidíte dosavadní zisk 31 bodů?

Je to asi trošku za očekáváním. Nebýt některých klopýtnutí, mohli jsme mít o čtyři až pět bodů víc. Ale soutěž bude ještě dlouhá a je na nás, abychom se zlepšili a zabojovali o co nejlepší umístění po základní části.

Reklama

Související témata: