Hlavní obsah

Odvolací komise APK se sejde ve středu. O Plzni a Boleslavi rozhodne asi později

CURYCH

Odvolací komise Asociace profesionálních klubů ledního hokeje, která má řešit odvolání Plzně a Mladé Boleslavi proti bodovým odpočtům v extralize za neoprávněné starty hráčů, se dnes oproti původnímu plánu nesešla. Její členové studují podklady individuálně a sejít by se měli ve středu. Kdy rozhodnou, však není jisté.

Foto: Petr Eret, ČTK

Právník Tomáš Tesař (vlevo) a generální manažer HC Plzeň 1929 Martin Straka mají jiný právní odlišný názor oproti řediteli extraligy.

Článek

Pětičlenná komise ve složení Mojmír Šatava, Martin Urban, Vladimír Šubrt, Zdeněk Haber a Bohumil Kožela, z nichž rozhodovat budou první tři, se nesešla, neboť Šubrt neměl podklady k dispozici. "Nebylo možné mu je poslat mailem, takže mu byly v pátek odeslány poštou. Z toho důvodu by dnešní schůzka postrádala smysl," řekl ČTK předseda komise Šatava.

Každý z členů komise nyní bude materiály procházet individuálně, společnou schůzku mají v plánu ve středu. Rozhodnutí ten den však pravděpodobně ještě nepadne. "Stále platí, že bychom byli rádi, aby bylo pro všechny zainteresované co nejdříve jasno, ale obávám se, že až tak rychle to nepůjde. Oba kluby dodaly elaboráty, na nichž právníci pracovali několik dnů. My je chceme pečlivě projít a prostudovat," uvedl Šatava.

Reklama