Hlavní obsah

Třinec se musí obejít bez zraněných hokejistů Kohna a Hrabala

TŘINEC

Návrat zraněného třineckého hokejisty Ladislava Kohna do hry se odkládá. Pětatřicetiletá opora Ocelářů stále laboruje s nataženými vazy v koleně a stejně jako obránce Josef Hrabal, který má podobné obtíže od nedělního zápasu s Pardubicemi, nebude vedoucímu týmu extraligy k dispozici dříve než za dva týdny po reprezentační přestávce.

Foto: René Volfík, ČTK

Třinecký Ladislav Kohn

Článek

Kohn musel vynechat poslední tři zápasy, ale jeho nucená pauza bude ještě delší. Jeden z klíčových třineckých útočníků sice zkoušel trénovat, zdravotní stav však zatím není uspokojivý. "Do reprezentační přestávky s největší pravděpodobností bude muset pauzírovat. Pak má extraliga deset dnů volno a uvidí se, jak se to bude vyvíjet dále," řekl ČTK mluvčí klubu Ivo Pullmann.

Stejné zranění vyřadilo ze hry i zadáka Hrabala. Pětadvacetiletý bek si namohl vazy v koleně v nedělním střetnutí proti Pardubicím a v úterý v Mladé Boleslavi už se v sestavě Třince neobjevil. "Je to tentýž případ. Jedná se o natažené vazy v koleně, poslední dva zápasy před reprezentační pauzou nenastoupí," řekl Pullmann.

Vedoucí tým extraligy bude oba stabilní členy základní sestavy postrádat v domácích zápasech proti Kladnu a Spartě.

Reklama

Související témata: