Hlavní obsah

Slovenský útočník Bicek zůstane v Kladně až do konce sezony

KLADNO

Slovenský hokejový útočník Jiří Bicek bude působit nadále v barvách Kladna, s kterým se dohodl na smlouvě do konce sezony. Uvedly to oficiální internetové stránky klubu. Dvaatřicetiletý vítěz Stanleyova poháru z roku 2003 s New Jersey přišel do Vagnerplastu na začátku listopadu na třízápasovou zkoušku, pak se angažmá prodloužilo o další měsíc.

Foto: Petr Horník, Právo

Hokejový útočník Kladna Jiří Bicek

Článek

"Jednání byla velice příjemná. Jiří Bicek potvrdil, že se mu v Kladně líbí, a z jeho přístupu k jednání bylo vidět, že mu na setrvání v klubu záleží," řekl serveru výkonný ředitel Kladna Milan Volf. Bicek, který byl od začátku sezony bez angažmá se zařadil v Kladně do elitní formace Pavla Patery a ve 14 zápasech nasbíral šest bodů za čtyři branky a dvě asistence. "I my jsme samozřejmě rádi, protože Jirka potvrdil vysokou výkonnost a pro tým je určitě přínosem. A to nejen na ledě, ale i v kabině."

Bicek si během svého více než měsíčního působení stačil získat kladenské příznivce. "Víme o jejich transparentu 'Juro zůstaň' a i z tohoto důvodu jsme rádi, že jsme se domluvili. Názory fanoušků nás zajímají a věřím, že jsme je potěšili," dodal Volf.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články