Hlavní obsah

Brno rozstřílelo Boleslav. Sparta otočila zápas s Kladnem

PRAHA

Hokejisté Komety Brno ze sebe dokázali setřást zklamání z neúčasti v play-off a v prvním utkání play-out na domácím ledě rozdrtili v tabulce poslední Mladou Boleslav 5:1. Ve druhém pátečním utkání otočila pražská Sparta doma duel s Kladnem, když obrat dokonala v prodloužení na konečných 4:3. Kladno i přes porážku zvýšilo odstup od Mladé Boleslavi, před nedělním vzájemným duelem má tříbodový náskok.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Sparťanský útočník Sacha Treille se snaží překonat brankáře Kladna Lukáše Cikánka.

Článek

Brněnští hokejisté jsou zvyklí na velkou podporu fanoušků, jenže ti zřejmě nejsou na boj o záchranu moc zvědaví. Vysokou výhru svého týmu tak vidělo v hale Rondo pouze 1825 fanoušků. Hvězdou zápasu byl jednoznačně domácí Roman Erat, který se blýskl hattrickem.

Domácí měli zápas většinu hrací doby pod kontrolou. Hosté duel jen na chvíli zdramatizovali v první třetině, když na první Eratovu branku dokázal odpovědět vyrovnávací brankou Jan Plodek.

Hokejisté Kladna v pátek utrpěli už třináctou porážku za sebou. Přitom na Spartě, kam zavítalo jen o pár stovek více fanoušků než do Brna, začali výborně a dvakrát si dokonce vypracovali dvoubrankový náskok. Holešovčtí však manko na poslední chvíli smazali, když při závěrečné power play srovnal na 3:3  Ondřej Kratěna. Vítězství pak domácím vystřelil ve druhé minutě prodloužení Petr Ton.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články