Hlavní obsah

VIDEO: Před hokejovým play-off zní rock - Bonk jako bubeník, Nedvěd zpěvákem

PRAHA

Ve stylu řízného rocku budou začínat domácí zápasy hokejistů Třince v letošním play off. Klub chtěl nadcházející utkání vítěze základní části ještě zatraktivnit a tak se hokejisté Ocelářů nechali zvěčnit jako rockeři a ve stejném duchu bude probíhat i nástup hráčů na led před zápasy. Poprvé se fanoušci mohou těšit ve čtvrtfinále s Litvínovem, které začíná na třineckém zimním stadionu o tomto víkendu.

Foto: www.hcocelari.cz

Hokejisté Třince jako rockeři

Článek

Třinečtí hokejisté nafotili snímky pod heslem „Hrajeme tvrdě na všech frontách.“ Ve slunečních brýlích, džínách a kožených bundách, a s kytarami v ruce se Bonk, Varaďa a spol. objeví i na billboardech a speciálních kartičkách, které mají nalákat diváky do hlediště. V klipu je pak doprovází song It’s My Life od skupiny Bon Jovi.

Pozadu nezůstal ani Liberec, který čeká ve čtvrtfinále série proti pražské Slavii. Hokejisté Bílých Tygrů přezpívali hit skupiny Kabát V pekle sudy válej. „V pekle Tygři válej, z kotle pára stoupá, gól za gólem dávej, ať to s náma houpá,“ zní nová parafráze známé skladby, kterou pějí liberečtí hokejisté v čele s Petrem Nedvědem a bude je provázet vyřazovací částí.

„Já ale stál spíš vzadu a čekal, co kluci předvedou,“ přiznal pro klubový web kapitán Bílých Tygrů. „Jsem hrozný zpěvák, sám jsem byl zvědav, co z toho vznikne,“ smál se gólman Marek Pinc. K písni Severočeši natočili videoklip, který představí před sobotním úvodním zápasem čtvrtfinále.

Reklama

Související témata: