Hlavní obsah

Na Stodolní ulici v Ostravě brutálně přepadli hokejové fanoušky Pardubic

Fanoušci pardubického hokejového týmu chtěli v noci ze soboty na neděli zapít na proslulé Stodolní ulici v centru Ostravy první porážku svého týmu v play off po 16 zápasech s domácími Vítkovicemi. Kolem půlnoci je však v jedné ze zdejších restaurací neznámí útočníci brutálně napadli a ukradli jim vlajku týmu. Dva z fanoušků skončili dokonce zranění v ostravské nemocnici.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Fanoušci hokejistů Pardubic na utkání v Ostravě

Článek

Je možné, že za útokem stojí fotbaloví chuligáni. Policie však nyní přesnější informace nemá, jelikož právě probíhají výslechy poškozených.

„Událost se stala kolem sobotní půlnoci, pardubičtí hokejoví fanoušci popíjeli v jedné z restaurací na Stodolní ulici, když jim příchozí, zhruba pět až osm osob, chtěli vzít vlajku jejich týmu, což se jim nakonec podařilo. Vzápětí přichozí hokejové fanoušky také napadli. Více informací nyní policie nemá k dispozici, jelikož nyní probíhají výslechy svědků,“ řekla Právu v neděli odpoledne ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková s tím, že útočníkům hrozí až dva roky vězení za přečin výtržnictví.

Reklama

Související témata:
  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice