Hlavní obsah

Pohár se vrací na místo činu. V Třinci se oslavy přesouvají do Werk arény

V úterý získali hokejisté Třince extraligový titul. Následovaly nekonečné oslavy. Aby ne, první triumf v nejvyšší soutěži se musí oslavit. Dělo se tak ve středu, ve čtvrtek, bude tomu i v pátek. A zpátky ve Werk aréně. V místě, kde vše začalo a skončilo. Od šestnácti hodin se fanouškům představí ti, kteří získali pozlacený pohár. S ním také přijdou na stadión, kde vybojovali nejcennější extraligovou trofej.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Zleva hráči Třince Radek Bonk, Jan Peterek a Ladislav Kohn s extraligovým pohárem.

Článek

„Obrovská vlna euforie zaplavila Třinec a okolí po zisku mistrovského titulu! Po bujarých pozápasových oslavách zvou Oceláři všechny své příznivce na zakončení extraligové sezóny. Akce se koná na zimáku v pátek 15. dubna od 16:00 hodin. Tam nemůžete chybět,“ píše se hrdě na webových stránkách klubu.

„Titul je ve správných rukou. Jsem opravdu hrdý na tento tým. Je to neuvěřitelné, nemám slov,“ je nadšený útočník Jan Peterek, který ve finále zažil dva naprosto odlišné pocity. Zmar po čtvrtém utkání, když netrefil prázdnou branku a stav štěstí nakonec, když bylo vše zapomenuto a on držel nad hlavou mistrovský pohár.

Jsem opravdu šťastný, jásal kapitán Radek Bonk 

„Oslavy budou bujaré. Je to můj životní úspěch,“ byl nadšený brankář Peter Hamerlík, který mohl pít jen do čtvrtka. Dnes měl odvézt auto do servisu. Tedy střízlivý.

„Je to velká euforie a štěstí. Byl jsem dvakrát mistrem světa, ale získat titul českého šampiona je opravdu krásný pocit. Je paráda, když se vyhraje titul na domácím ledě,“ rozplýval se útočník Václav Varaďa, který po zápase dováděl s doutníkem a lahví šampaňského.

Stejně jako kapitán Radek Bonk, který si na hned na ledě přiťukl se starostkou Třince Věrou Palkovskou. Ta stála u mantinelu v dresu a v rukou držela velkou láhev slivovice. „Jsem opravdu šťastný, že jako první kapitán mohu v Třinci zvednout nad hlavu pohár pro mistry republiky,“ pronesl Bonk. A pak se slavilo, slaví a slavit bude.

Páteční program oslav ve Werk aréně
úvodní slovo managementu klubu
vyhlášení nejlepších hráčů mládežnických kategorii
nástup "A" mužstva s pohárem
autogramiáda

Reklama

Související témata: