Hlavní obsah

Hokejový mistr zahájil letní přípravu bez Krajíčka a Poláka

TŘINEC

Ještě bez řady opor dnes zahájili letní přípravu před nadcházející sezonou hokejoví mistři z Třince. V kádru Ocelářů už nefigurují také reprezentační obránce Lukáš Krajíček a útočníci Vojtěch Polák s Markem Zagrapanem, kterým skončily smlouvy.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Nad angažmá tahouna Třince Martina Růžičky visí otazník.

Článek

První týden přípravy na suchu stráví třinečtí hokejisté na soustředění v Nízkých Tatrách. Tým zatím tvoří převážně mladí hráči. Brankář Peter Hamerlík, obránce Lukáš Zíb a útočníci Martin Růžička, Radek Bonk, Ladislav Kohn, Václav Varaďa, Jiří Polanský a Bryan McGregor mají zatím ještě individuální režim a k mužstvu se budou postupně přidávat od dalšího týdne.

Mistři patrně přijdou o tři muže zlatého kádru, kterým doběhly kontrakty. Krajíček má po loňském návratu z NHL zřejmě znovu namířeno do zahraničí, končí i slovenský útočník Zagrapan, který se příliš neprosadil. Klub měl zájem udržet Poláka, toho však láká angažmá v cizině. V zákulisí se spekuluje o tom, že by mohl zamířit do celku nového účastníka KHL Popradu.

Zemětřesení prý v kádru nebude

Nové posily pod Javorový zatím nedorazily. Vedení klubu vyčkává také na to, jak se vyvine budoucnost nejlepšího kanonýra Růžičky, po němž je poptávka na ruském trhu. "Máme nějaké typy na posílení, ale zatím je všechno v jednání. Zemětřesení v kádru rozhodně nenastane, mužstvo je stabilizované," řekl třinecký trenér Břetislav Kopřiva.

Třinečtí budou na suchu trénovat do konce června, na led poprvé vyjedou 25. července.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články