Hlavní obsah

Hokejová Mladá Boleslav láká střelce Balaštíka

MLADÁ BOLESLAV

Hokejový útočník Jaroslav Balaštík by se mohl stát další velkou letní posilou Mladé Boleslavi. Nejhorší extraligový klub uplynulé sezony má o elitního střelce, který je momentálně bez angažmá, velký zájem.

Článek

"Balaštík je jedním z hráčů, o které máme zájem," uvedl sportovní manažer Bruslařského klubu Milan Hnilička v deníku Sport. Středočeši by byli rádi, aby člen Klubu hokejových střelců hrál v útoku s Davidem Výborným, který do Mladé Boleslavi přišel ze Sparty. "To je naše představa, typově se k sobě hodí," řekl Hnilička.

Jedenatřicetiletý Balaštík se s Výborným potkal při svém angažmá v zámořské NHL, kdy oba hráli za Columbus. "Je to déle, co spolu hráli, ale líbilo se mi to. David je navíc podobně kreativní typ jako Leška, se kterým to Balaštíkovi léta klapalo ve Zlíně," poznamenal Hnilička.

Balaštík, který byl v uplynulém ročníku kapitánem Zlína, ale po skončení sezony se s klubem nedohodl na podmínkách nové smlouvy, by v Mladé Boleslavi mohl nahradit Tomáše Divíška. Nejproduktivnější hráč a dosavadní kapitán Středočechů je na odchodu.

Reklama

Související témata: