Hlavní obsah

Melenovský bude nakonec přece jen pokračovat v Karlových Varech

Hokejový útočník Marek Melenovský bude nakonec přece jen oblékat v příští sezoně dres extraligových Karlových Varů. Vedení západočeského klubu jej i přes platnou smlouvu po skončení minulého ročníku z ekonomických důvodů vyřadilo z kádru, nyní se ale s hráčem dohodlo na snížení výše jeho kontraktu a Melenovský bude v Karlových Varech pokračovat.

Článek

"Marek během léta jednal s týmy z extraligy, první ligy i ze zahraničí. Jelikož se ale do dneška se žádným klubem na novém angažmá nedohodl, domluvili jsme se, že se od čtvrtka opět zapojí do přípravy našeho mužstva," uvedl generální manažer Energie Miroslav Vaněk na klubovém webu. Podmínkou návratu Melenovského byl jeho souhlas se snížením platu o 25 procent.

Čtyřiatřicetiletý útočník působí v Karlových Varech od roku 2007 a podílel se i na historickém zisku mistrovského titulu o dva roky později. "Marek je kvalitní a zkušený hokejista, který byl pro Energii vždy platným hráčem a vykonal zde spoustu dobré práce. V tuto chvíli ale nebylo pro vedení klubu jednoduché rozhodnout o jeho opětovném angažování. Rozpočet klubu je velmi napjatý a každý další výdaj je pro nás komplikací," dodal Vaněk.

Reklama

Související témata:
  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice