Hlavní obsah

Slovenský hokejista Bartánus v Karlových Varech skončil

KARLOVY VARY

Slovenský hokejista Marek Bartánus v Karlových Varech skončil. Čtyřiadvacetiletý útočník, který byl v klubu na hostování do konce sezony z pražské Sparty, se v novém působišti neprosadil. V této sezoně nastoupil za Energii v sedmi zápasech a nebodoval, navíc si připsal sedm záporných bodů za účast na ledě při vstřelených a inkasovaných gólech.

Foto: www.hcsparta.cz

Marek Bartánus

Článek

"Vedení klubu se po dohodě s trenéry rozhodlo Marka uvolnit z kádru. Hráč dostával maximální dostatek příležitostí v přípravě i sedmi mistrovských zápasech. Ve většině utkání nastupoval vedle našeho nejproduktivnějšího hráče Lukáše Pecha. Ani to se ale na jeho produktivitě neprojevilo," řekl klubovému serveru generální manažer Miroslav Vaněk.

Bartánus přišel do extraligy loni z Liptovského Mikuláše a v dresu Sparty si v 62 zápasech připsal 19 bodů za 11 branek a osm asistencí. "Jako cizinec a navíc ne zcela levný hráč nemůže Marek hrát ve čtvrtém útoku. Rozhodli jsme se jej proto uvolnit. Momentálně řešíme ve spolupráci se Spartou Praha a hráčovým agentem další postup. S hráčem už do dalších utkání nepočítáme," dodal Vaněk.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články