Hlavní obsah

Hokejový útočník Vondrka se vrací z Finska do Slavie

Hokejový útočník Michal Vondrka se vrací do Slavie. Člen širšího kádru reprezentace po minulé sezoně odešel do finského Oulu, kde se však příliš neprosadil. Nyní se vrací do pražského celku, kterému se momentálně v extralize také nedaří.

Foto: Milan Malíček, Právo

Michal Vondrka se vrací do Slavie

Článek

Vedení Kärpätu informovalo o ukončení spolupráce s Vondrkou na svých oficiálních internetových stránkách, jeho příchod do Slavie ČTK potvrdil i generální manažer a trenér Vladimír Růžička. "Všechno je domluvené. Michal dnes přiletí a chtěl bych, aby už zítra v Pardubicích hrál," řekl Růžička.

Slavia v nejvyšší domácí soutěži momentálně prochází krizí. Prohrála šest z posledních sedmi zápasů a ve čtyřech nedokázala vstřelit gól. V posledních třech duelech dala dohromady jen jednu branku.

Růžička věří, že Vondrka, který byl v minulé sezoně nejproduktivnějším hráčem Slavie, pomůže pražskému týmu tuto bilanci změnit. "Určitě. Není to ale poslední hráč, který by měl přijít. Jednáme o dalších," uvedl Růžička. Další posily by měl klub zveřejnit v příštích dnech.

Reklama

Související témata: